Ciolan de porc pe pat de varza și salsa de avocado

Ingrediente:

  • -ciolan de porc
  • -mix legume(ceapa,morcov,țelina)
  • -varza roșie
  • -avocado
  • -pătrunjel
  • -muștar de Dijon
  • -suc de lamaie
  • -usturoi
  • -hrean
  • -sare și piper

Ciolanul de porc se pune intr-o oala împreuna cu legumele și apa cât sa-l acopere. Se asezonează după gust și se lasă la foc mic pentru câteva ore, pana ce carnea se desprinde de pe os. La final, optional, se poate da la cuptor pentru 20-30 min pentru a se rumeni ușor. Varza se toaca fin, se asezonează cu sare, piper și hreanul dat pe razatoare, se amesteca bine și se lasă pentru 1-2h la frigider(se poate pregăti și cu o zi înainte). Intr-un bol se amesteca: avocado tăiat in cubulețe + pătrunjelul mărunțit + usturoiul pisat + muștarul + suc de lamaie apoi se asezonează după gust și se amesteca. Ciolanul de porc se servește pe patul format din varza alături de salsa de avocado. Este o idee de rețeta destul de consistentă, foarte potrivită pentru zilele friguroase de iarna.

Daca v-am făcut curioși, ne puteți face o vizita la sala pentru a-l cunoaște pe nutritionistul clubului, Ionuț Efrim, care va poate concepe un PLAN ALIMENTAR adaptat pentru obiectivul vostru.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.