Cine este Florin Neby?

Poate unul din miile de copii care au calcat intr-o sala de gimnastica, cu gandul ca intr-o buna zi va ajunge ca Van Damme, asta in conditiile in care la 4 ani si jumatate, stateam in sfoara laterala pe doua scaune, cu garda sus si ma uitam la casetele in care el batea pe toata lumea! Am crescut in conditiile pe care Clubul Dinamo le putea oferi, cu numeroase cantonamente la 2 Mai si Caprioara in care plecam cu personalul la 4 dimineata si binenteles competitiile la nivel national cu sute de gimnasti prezenti si in care sportivii de la Dinamo erau rivalii tuturor, inclusiv al pustilor de 8 ani care participau pentru prima data. Dupa numeroase titluri de campion in gimnastica artistica la nivel national, international, dar si fost component al Lotului National de Gimnastica Artistica, ce ii avea in frunte pe sotii Grecu, am hotarat sa las in spate cei 15 ani de gimnastica artistica si la propunerea doamnei Marcela Fumea, coordonatoare a Lotului National de Gimnastica Aerobica am hotarat sa imi continui performanta prin aceasta ramura a gimnasticii.

Ce a urmat….?!

Pentru mine a fost ca un film tot ce s-a intamplat dupa. Incepand cu anul 2007 cand s-a produs schimbarea, au urmat luni intregi de turnee cu trupa AEROS care era compusa din gimnasti si care deja se plimba de 10 ani prin lume (show-ul fiind comparat cu Cirque du Soleil). Am avut spectacole in Australia , Hong Kong si in aproape toata Europa, in cel putin 12 state din America si bineinteles culminand cu 3 saptamani pe Broadway si aparitii pe prima pagina in renumitul ziar New York Times. Dupa aceasta perioada, in anul 2009 a inceput sa vina si rodul pe care l-am semanat in atatia ani de rezistenta, la bataile antrenorilor, mersul la antrenament cand ceilalti copii ieseau afara la joaca si binenteles regimul alimentar destul de strict pe care l-am tinut timp de 20 de ani, fiind genul de persoana predispusa sa ia in greutate, rodul fiind titlul de Campion European si o medalie de bronz in 2009, triplu Campion Mondial, medalie de argint si medalie de bronz in 2010 si 2012, dar si titlul de Maestru Emerit al Sportului. Incepand cu august 2009 am hotarat sa incerc sa-mi impartasesc experienta oamenilor care vin in salile de fitness, cu gandul de a-i ajuta in a-si atinge obiectivele propuse.

Cu ce vin eu in plus?

12557778_947147502046521_328602832_oO experienta de 20 de ani de sport m-a format , din punct de vedere practic, tehnic si nu in ultimul rand, dar si cel mai important aspect, cel motivational, cu alte cuvinte, gama variata de exercitii, executarea lor corecta din punct de vedere tehnic, dar si faptul ca sunt cu persoana respectiva trup si suflet, le elibereaza tuturor oamenilor endorfina din organsim si ii motiveaza sa vina si in urmatoarea zi la sala. Am lucrat de-a lungul timpului cu mii de persoane atat ca sportiv, cat si ca trainer. Fara motivatie, perseverenta si o viata sanatoasa, nimeni nu reuseste sa-si atinga scopul propus, fie el de tonifiere, scadere sau crestere in greutate.

 

Eu prin activitatea mea din programele de modelare corporala pe care le concep, voi fi tot timpul aproape de tine pentru a te ajuta sa ARATI BINE si sa fii sanatos/sanatoasa.