Mousse de ciocolata si fulgi de cocos

Ingrediente:

  • -avocado
  • -pudra de cacao neagra
  • -lapte de cocos (preparat in casa sau o varianta din comerț fără zahăr adăugat)
  • -fulgi de cocos
  • -indulcitor(eritrithol, extract stevia)
  • -gelatina
  • -scortisoara
  • -mix fructe de padure
  • -semințe de cânepa decorticate

Gelatina se pune la hidratat pentru 10 minute,in apa rece cât sa o acopere. Laptele de cocos se încălzește apoi se adauga gelatina și se amesteca pana se omogenizează. Se mixează la blender: laptele de cocos cu gelatina + pudra de cacao + avocado + îndulcitorul+ scortisoara , pana se obține o compoziție fina omogena. Se pune in boluri și se da la frigider pentru câteva ore(ideal a se lasă peste noapte). Înainte de consum se presară pe deasupra fructele, fulgii de cocos și semințele.
Acest tip de rețeta poate fi folosită ca și alternativa la dulcele clasic.

Daca v-am făcut curioși, ne puteți face o vizita la sala pentru a-l cunoaște pe nutritionistul clubului, Ionuț Efrim, care va poate concepe un PLAN ALIMENTAR adaptat pentru obiectivul vostru.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.