Varza călită cu mămăliga și carnaciori

Ingrediente:

  • -cârnăciori(amestec porc și vita)
  • -varza
  • -sos de roșii
  • -unt cocos
  • -făina de konjac
  • -lapte de cocos/apa
  • -mix seminte
  • -pudra turmeric
  • -condimentele preferate
  • -ou

Varza se mărunțește, apoi se pune intr-o cratiță unsa in prealabil cu ulei de cocos. Se adauga un praf de sare și se lasă la înăbușit, la temperatura scăzută, pana ce se înmoaie. Se adauga sosul de roșii și restul condimentelor și se mai lasă la foc 3-5 minute. Pe deasupra se adauga cârnăciorii apoi se da la cuptor pana se rumenește ușor.
Intr-o oala se adauga lapte de cocos, turmericul și condimentele preferate, iar când se încălzește ușor, se adauga treptat făina de konjac. Se lasă la foc mic, amestecându-se încontinuu pana capătă consistenta dorita. La final se pot adauga semințele. Se servește alături de varza călită cu cârnăciori. Pentru un mix de gusturi complete, se poate servi lângă ou posat moale sau ou ochi gătit la temperatura joasa.
Acest fel de mâncare se potrivește perfect pt masa de prânz a unei zile de weekend ,când ne putem bucura alături de familie de preparate tradiționale gătite intr-un mod usor diferit.

Daca v-am făcut curioși, ne puteți face o vizita la sala pentru a-l cunoaște pe nutritionistul clubului, Ionuț Efrim, care va poate concepe un PLAN ALIMENTAR adaptat pentru obiectivul vostru.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.